• afslanktips

    Bijna iedereen weet wel dat het goed is om veel water te drinken wanneer je aan het afslanken bent. Er zijn echter veel meer tips die je kunt gebruiken bij het volgen van een dieet of als je gewoon een beetje op je gewicht wilt letten. Ben je zelf al bezig met afslanken maar ben je nog op zoek naar een paar goede tips bij je dieet?
    Hier lees je meer...

  • appel-afvallen-trainen

    Er is regelmatig nieuws over gezonde afvalmethodes, nieuwe afslankpillen of de nieuwste sport rage. Wil jij weten wat er allemaal geschreven wordt?
    Hier vindt je het...

Afslanktip 30: Slaap voldoende!

Wie voldoende nachtrust krijgt heeft meer energie. Energie die je er dus niet 'bij' hoeft te eten. Om efficiënt vet te verbranden, heeft je lichaam minstens 8 uur slaap nodig. Je doet jezelf tekort als je minder slaapt.

Als je genoeg nachtrust krijgt maakt je lichaam leptine aan, het stofje wat je hersenen verteld dat je genoeg hebt gegeten. Slaap je slecht? Dan is er te weinig leptine aangemaakt en zul je de hele dag de neiging hebben om te snacken. Als de energie niet uit nachtrust kan komen, dan maar uit een Mars. Zo werken je hersenen!

Google ads